Tlf:  34.93.450.70.53 
     Email:
info@btu-slp.com

-INFORMACIÓ GENERAL:

En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en especial del que disposa l’article 10, li informen de les següents dades identificatives:


BTU SLP
Córsega 516 3r 2a
08025 Barcelona
tlf/fax:  +34.93.450.70.53
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La reproducció, còpia, ja sigui parcial o total, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb els continguts i la informació d’aquesta pàgina web sense haver obtingut l’expressa autorització del BTU SLP és una infracció castigada per la legislació vigent.
BTU SLP es reserva el dret d’actualitzar els continguts de la pàgina web i eliminar-los, com també de limitar i impedir-hi l’accés, ja sigui temporalment o definitiva, sense notificació prèvia.
L’ús d’aquesta pàgina web atribueix la condició d’usuàri de la pàgina web i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal.
L’usuàri es compromet a utilitzar la pàgina web, els seus continguts i serveis, de conformitat amb la llei, amb el present Avís Legal, amb les condicions particulars de certs serveis i amb els altres avisos, reglaments d’ús i instruccions posats per al coneixement de l’usuàri, com també amb la moral i els bons costums generalment acceptats i l’ordre públic. A aquest efecte, l’usuàri ha d’abstenir-se d’utilitzar qualsevol dels serveis amb fins o efectes il·lícits, prohibits i lesius dels drets i interessos de tercers.
La responsabilitat de l’ús de la informació continguda en la pàgina web és de l’usuàri.

2. Enllaços

BTU SLP rebutja qualsevol responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web no elaborades per l\'empresa i, especialment, sobre els continguts dels enllaços publicats a la seva pàgina web. La funció dels enllaços que apareixen és exclusivament la d\'informar l\'usuària de l\'existència d\'altres fonts d\'informació sobre un material a Internet.

3. Responsabilitats

BTU SLP queda eximit de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin derivar-se de la captació i ús per part de tercers de les informacions, de la publicitat i d’opinions facilitades pels usuaris a la pàgina web.
BTU SLP no es fa responsable en cap cas dels continguts, informacions o imatges que no depenguin de la pàgina web, ni estiguin gestionats per BTU SLP.
Aquest lloc web té com a objectiu principal informar sobre les activitats de l\'empresa.
La informació continguda en aquest web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per vetllar per la seva veracitat i actualització.
BTU SLP es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts del web sense prèvia notificació.
BTU SLP no es responsabilitza dels danys i perjudicis ocasionats en el sistema dels usuaris del lloc web, en no poder garantir la inexistència de virus o altres elements lesius en els seus continguts.

4. Llei aplicable i jurisdicció

Aquestes condicions generals, així com les condicions particulars de qualsevol dels serveis d\'aquest portal, es regeixen per la Llei Espanyola. En cas de conflicte o reclamació en relació amb aquesta web, les parts se sotmeten, amb renúncia a qualsevol altre fur, a l\'arbitratge institucional de dret del Tribunal Arbitral de Barcelona, de l\'Associació Catalana per l\'Arbitratge, al qual s\'encarrega la designació de l\'àrbitre o àrbitres i l\'administració d\'arbitratge, obligant-se des d\'ara al compliment de la decisió arbitral.

5. Política de Privacitat

Quan l’usuari facilita les seves dades de caràcter personal utilitzant els nostres formularis de contacte, està autoritzant expressament a BTU SLP al tractament de les seves dades per poder atendre les peticions. BTU SLP inclourà les dades facilitades per l’usuari en un fitxer de la seva titularitat que contindrà les mesures de seguretat necessàries i exigides per la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades.
BTU SLP no cedirà o comunicarà a tercers les dades recavades sense previ consentiment exprés de l’usuari, excepte en el cas que la comunicació sigui necessària per prestar el servei que l’usuari ens hagi sol•licitat.
L’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, dirigint-se per mail a BTU SLP, Responsable del Fitxer, al domicili indicat a la Informació General d’aquest avís.